Nieuws

“Integratie en partnership in de distributie- en serviceketen”

fedecom

Groentechniek Holland, de tweede editie, vindt plaats op 8 t/m 10 september a.s. Met reeds 125 standhouders is 75 % van de beschikbare ruimte bezet.

De thema’s die samen met (media)partners worden uitgewerkt zijn:

  • Verbod chemische onkruidbestrijding op verhardingen
  • Elektrificatie van gereedschappen/machines
  • Autonome voertuigen (robots)

Vanaf mei start de bezoekerswerving en dit geschiedt in nauwe samenwerking met o.a. de brancheorganisaties actief in aanleg en onderhoud van groen, sport en recreatieterreinen. Standhouders & dealers ontvangen een compleet promotiepakket om zowel via print, online, als mond-op-mond klanten en relaties uit te nodigen voor deze vakbeurs. Innovaties kunnen dingen naar het ‘Gouden Klavertje Vier’.

Raymond Sweers introduceerde Fedecom Academy, inclusief de ambitie om in augustus a.s. te starten met een BBL-klas groentechniek. Deze opleiding combineert theorie en praktijk en wordt aangeboden in 8 blokweken van 5 dagen verdeeld over het jaar. Het thema ‘Integratie en partnership in de distributie- en serviceketen’ werd openhartig gepresenteerd door Menko Boersma, algemeen directeur van GroeNoord. GroeNoord is één van de zogenaamde John Deere combidealers, die met 7 vestigingen in Noordoost Nederland zowel landbouw als tuin- en parktechniek vertegenwoordigen. De ketenintegratie bevordert professionaliteit, klanttevredenheid en het marktaandeel. Het stelt evenwel hoge eisen aan vertrouwen in zowel partnership onderling als partnership met de fabrikant. Er zijn nog verschillende uitdagingen, maar GroeNoord is klaar voor de toekomst.

De afdelingsbijeenkomst vond plaats bij de Pols Groep in Zuidland. Cees van der Pols presenteerde het bedrijf dat heden vijf divisies kent: Tuin, Park & Golf; Milieu & Recycling; Industrie en Tractie. Aansluitend op de interessante rondleiding, inclusief het Kioti European Parts Distribution Center, volgde een informeel samenzijn.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten