Nieuws

Inschrijving 2e editie Leergang Ambitieus Ondernemen geopend

fedecom

Afgelopen voorjaar hebben de eerste dertien deelnemers succesvol deelgenomen aan de eerste Leergang Ambitieus Ondernemen. Daarom organiseert Fedecom een nieuwe editie. Directeuren/managers kunnen zich aanmelden. Fedecom betaalt deels mee aan de leergang. In vijf dagbijeenkomsten zijn de deelnemers aan de slag gegaan met gericht nadenken over en werken aan een toekomstgerichte strategie voor hun onderneming. Inmiddels hebben allen een certificaat ontvangen.

Wat vinden de deelnemers?

– Marc Op ’t Root: ,,Mijn inzichten zijn verdiept en hebben praktische handvaten gekregen.” – Frank Nouws: ,,Door even afstand te nemen heb ik beter inzicht in mijn bedrijf gekregen.” – Hans van der Helm: ,,Ons ondernemingsplan heb ik zo weer op scherp gezet.” – Ard van Bergen: ,,Door te luisteren naar collega’s leer je jezelf en je bedrijf beter kennen.”

Wat houdt de leergang in?

Samen met training- en coaching bureau VMR Partners is de leergang ontwikkeld. Vooraf krijgen de deelnemers een vragenlijst toegezonden waarin hun ambities en realiseerbaarheid daarvan in kaart worden gebracht. Daarna krijgen de deelnemers in groepsverband vier dagen theoretische onderbouwing over onderwerpen als ambitie, ondernemen, visie & missie, SWOT-strategieën, bedrijfs- en marktstrategieën. Tegelijk stellen de deelnemers voor hun eigen bedrijf een businessplan op. Dit plan presenteren ze op individuele basis tijdens de vijfde bijeenkomst aan externe adviseurs, die constructieve feedback geven op het plan.

Wat zijn mijn leerdoelen?

– bewustwording van de veranderende (markt)omgeving en dynamiek; – inzicht in mijn eigen (bedrijfs)situatie en plaats in de markt; – ik ben in staat om me toekomstgericht te ontwikkelen; – sturing bij ‘groeipad’ rond (bedrijfs)economische groei, competenties en leiderschap.

Uw investering in de toekomst

Marktconform bedragen de kosten voor de Leergang € 2.750. Fedecom wil haar leden echter stimuleren om deel te nemen om zo zowel het bedrijf als de branche een impuls te geven en investeert € 500,- per deelnemer. U betaalt daarom in plaats van € 2.750,- slechts € 2.250 (excl. BTW) voor de gehele Leergang.

Inschrijving is nu open

We streven ernaar om in november van dit jaar van start te gaan met een groep van maximaal 8 deelnemers. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst in behandeling worden genomen, wees er dus snel bij! U kunt uw inschrijving doen door een e-mail te sturen naar bartlema@fedecom.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten