Nieuws

Het Beste Landbouw-mechanisatiebedrijf van Nederland

fedecom

Welk landbouwmechanisatiebedrijf is het beste van Nederland? LandbouwMechanisatie, het vakblad over techniek in de akkerbouw en PTC+ zoeken de komende maanden uit wie deze titel verdient. Ieder mechanisatiebedrijf kan zich voor deze verkiezing aanmelden. Dit initiatief wordt ondersteund door Fedecom.

De verkiezing van het Beste LandbouwMechanisatieBedrijf van Nederland is een initiatief van LandbouwMechanisatie en PTC+ in samenwerking met agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy en wordt ondersteund door Fedecom Met deze prijs wil men een bijdrage leveren aan een nog hogere kwaliteit van de mechanisatiebedrijven en de landbouwmachines in Nederland.

Landbouwmechanisatiebedrijven die de wensen van hun klanten behartigen leveren betere producten en diensten, zo is het idee. Dat is niet alleen goed voor die boeren en loonwerkers maar ook voor de kwaliteit van het Nederlandse machinepark en het imago van de Nederlandse landbouw.

Ieder landbouwmechanisatiebedrijf in Nederland kan zich inschrijven voor de verkiezing van het Beste LandbouwMechanisatieBedrijf van Nederland 2014. Landbouwmechanisatiebedrijven kunnen zich tot 26 oktober 2013 aanmelden. Dat kan via de website www.BesteLMB.nl of door een e-mail te sturen naar info@BesteLMB.nl

Alle aanmelders vullen een enquĂȘteformulier in. Daaruit worden door een onafhankelijke partij de tien halve finalisten gekozen. Na een korte presentatie van de halve finalisten selecteert de jury drie finalisten. De jury bezoekt de finalisten om een volledige indruk te krijgen van het bedrijf. Deze indruk weegt mee in de beoordeling om tot de keuze te komen van Beste LMB van 2014.

De Award voor het Beste LandbouwMechanisatieBedrijf wordt vrijdag 11 april 2014 uitgereikt tijdens een feestelijke en leerzame bijeenkomst in Ede. Dat maakt deze prijsuitreiking dé ontmoetingsplaats voor medewerkers en eigenaren van de Nederlandse landbouwmechanisatiebedrijven.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten