Help mee regeldruk te verminderen

In opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is een inventarisatie gestart naar de meest knellende wet- en regelgeving binnen onze branche. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie en enkele brancheverenigingen, waaronder Fedecom.

Na de inventarisatie zal, onder regie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, een maatwerkaanpak gestart worden om de knelpunten voor ondernemers zo veel mogelijk op te lossen. Hiervoor zullen ook andere ministeries, inspecties, consultants en andere relevante entiteiten worden betrokken.

Dit is uw kans om uw pijnpunten kenbaar te maken. Deze inventarisatie is belangrijk voor de branche en uw input dus ook. Als we deze kans voorbij laat gaan en de branche komt niet of met de verkeerde knelpunten, dan is klagen over knellende regelgeving voorlopig geen optie meer. 

Als u wilt deelnemen dan graag even een mailtje naar secretariaat@fedecom.nl. Er zijn zo’n 25 plekken aan tafel te vergeven, wie het eerst komt het eerst maalt. De bijeenkomst is op 29 januari 2019 in Hotel vd Valk te Vianen van 15.00-17.00 uur.

Please follow and like us:
RSS