Nieuws

Handelsmissie Landbouw Congo en Zambia,

fedecom

De NEC organiseert i.s.m. de Nederlandse Ambassade in Congo en het Honoraire Consulaat in Zambia een handelsmissie naar de kansrijke landbouwsectoren in Congo en Zambia.

Voor dit gecombineerde bezoek is een gevarieerd programma opgesteld. Naast diverse bedrijfs- en projectbezoeken zal er een symposium plaatsvinden met verschillende presentaties en workshops in de sector. Deelnemers hebben hier de mogelijkheid om een inleiding te geven en producten en diensten ten toon te stellen. Naast het collectieve programma zijn er individuele bezoeken en matchmaking. Door het gevarieerde programma is deelname aan deze reis een uitstekende manier om contacten te leggen met potentiele afnemers, marktinformatie in te winnen of samenwerking aan te gaan met lokale bedrijven.
Afrika is een continent met enorme groei potentie. De primaire en secundaire landbouw activiteiten in Afrika zullen de komende jaren flink groeien. Er is dan ook behoefte aan knowhow, expertise, materiaal en samenwerking in projecten. Nederland staat in beide landen bekend als een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige partner.

Programma en aanmeldformulier.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten