Nieuws

GTH 2015: dé nieuwe vakbeurs voor groenprofessionals

fedecom

In 2013 vond de eerste editie van GroenTechniek Holland (GTH) plaats, dé nieuwe vakbeurs voor groenprofessionals. Bijna 21.500 bezoekers kwamen in contact met 150 deelnemende bedrijven die samen meer dan 4.000 machines presenteerden.

Alles omtrent ontwerp, aanleg, inrichting en beheer van de groene openbare ruimte werd drie dagen lang getoond en gedemonstreerd aan professionals werkzaam in de groene en openbare ruimte. De centraal gelegen outdoor beurslocatie in Biddinghuizen biedt hierbij volop ruimte en mogelijkheden om groentechniek letterlijk tot leven te laten komen. Dit komt tot uiting op de demonstratieterreinen waar exposanten hun machines volop demonstreerden.

Beurseigenaar Fedecom heeft groen licht gegeven voor de tweede editie van GroenTechniek Holland die staat gepland voor 8 t/m 10 september, GTH 2015. De voorbereidingen voor deze beurs vóór en dóór professionals zijn in volle gang. Tientallen exposanten hebben zich alweer aangemeld en de voortekenen zijn dan ook goed te noemen. Onze ambitie is om een beurs te bieden die qua groentechniek een zo’n groot en compleet mogelijk aanbod biedt aan de bezoeker. Ook willen we beantwoorden aan de vraag van bezoekers naar aanbod in aanpalende niches in de periferie van de groensector, zoals bijvoorbeeld afval & reiniging, klein grondverzet, arbo & veiligheid en inrichting.

De exposantengroep van GTH 2015 bestaat uiteraard uit fabrikanten en importeurs van machines en diensten in de groensector. Hiernaast is exposeren op deze unieke vakbeurs ook uitermate geschikt voor agenten, dealers, aannemers, groothandelsbedrijven en dienstverleners. Ook u kunt er aan bijdragen dat elke bezoeker een zo compleet en representatief mogelijk beeld krijgt van de sector waarin hij of zij dagelijks actief is. Ontmoet bestaande relaties en nieuwe klanten op GTH 2015!

Heeft u behoefte aan meer, vrijblijvende informatie over de beurs of heeft u nog vragen of suggesties? Op www.groentechniekholland.nl vindt u alle informatie en contactgegevens. Schroom niet om contact op te nemen met ons beursteam, wij staan u graag te woord!  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten