Groentechniek

Groentechniek Holland bijna van start

fedecom

GroenTechniekHolland 2013 is de nieuwe loot aan de beurstak van Fedecom. Dit nieuwe evenement voor professionals in de groene openbare ruimte in Biddinghuizen gaat bijna van start.

Van 10 t/m 12 september a.s. lanceren ruim 150 fabrikanten, importeurs en dealers primeurs op het gebied van maaimachines, (compact)trekkers, grondverzet voor tuin en park, professioneel tuin en parkgereedschap, recycling, beregening, onkruidbestrijding, bemesting, grafdelving, reiniging, gladheidsbestrijding, hoogwerkers, aanhangwagens en elektrisch transport.

Winnaar Gouden Klavertje Vier op 10 september bekend gemaakt

De meest opvallende noviteit wordt bekroond met het Gouden Klavertje Vier, een innovatieprijs die door een vakjury wordt toegekend. Alle deelnemers konden met hun innovaties meedingen naar deze noviteitenprijs. Een vakjury bekeek bijna 90 inzendingen en beoordeelde in welke mate ze vernieuwend en onderscheidend zijn. Dit leverde twaalf nominaties op. Op de eerste beursdag, dinsdag 10 september, wordt bekendgemaakt welke van deze genomineerden het Gouden Klavertje Vier wint.

GroenTechniekHolland 2013 volgeboekt

Met 150 deelnemers die ruim 400 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het nieuwe, tweejaarlijkse vakevenement GroenTechniek Holland 2013 inmiddels helemaal volgeboekt. Alle marktleiders en toonaangevende merken zijn met exposities én demonstraties groots van de partij. GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september dagelijks open van 10 tot 18 uur op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. De entree en ruime parkeergelegenheid is gratis. Actuele informatie is te vinden op www.groentechniekholland.nl

Please follow and like us:
RSS