GroenTechniek Holland 2017: meer deelnemers, groter beursterrein, volop demomogelijkheden

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september 2017 vindt alweer de derde editie van GroenTechniek Holland plaats, Nederlands grootste vakbeurs voor professionals in de openbare groen/grijze ruimte. Ruim drie maanden voor de vakbeurs hebben zich al ruim 140 deelnemers ingeschreven en daarmee is 80% van het beursterrein volgeboekt. De organisatie heeft daarom besloten om het beursterrein te vergroten van 9 naar 12 hectare.

Naast bekende merken en leveranciers ook nieuwkomers en nieuwe segmenten
Beursmanager Willem Bierema Bierema: “Alle bekende leveranciers en toonaangevende merken uit de sector zullen vertegenwoordigd zijn en daarnaast zien we verbreding in het aanbod vanuit de reinigingssector met onder meer Ravo Benelux en Memo Europe, en met bedrijven binnen de bosbouw zoals Woodmizer Nederland, Haecksler en Angenendt. Ook gereedschappen voor Tuin & Park zijn volop aanwezig.”

Onder de getoonde 450 merken zijn veel innovaties die meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op GTH. Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 7 augustus, daarna selecteert de vakjury de nominaties waarna de winnaar bekend wordt gemaakt op de eerste beursdag, dinsdag 12 september.

Drie specifieke thema’s en Demo-Doe-Dagen
Op de vakbeurs is er speciale aandacht voor drie thema’s:
1.    Onkruid en Reiniging
2.    Zero Emission Groentechniek
3.    Smart Fieldmanagement / Green Deal Innovations

Nieuw zijn de drie GTH Demo-Doe-Dagen die in aanloop naar de GTH 2017 in samenwerking met uitgeverij NWST worden georganiseerd. De eerste GTH Demo-Doe-Dag in het kader van Onkruid en Reiniging vond plaats op 9 mei. De dag in het kader van Zero Emission vindt plaats op 15 juni en aangaande Smart Fieldmanagement / Green Deal Innovations op 29 juni. Meer informatie hierover vindt u op www.greenkeeper.nl.

Exposantenbijeenkomst op donderdag 8 juni
Op donderdag 8 juni vindt de exposantenbijeenkomst van GTH 2017 plaats op het beursterrein bij Walibi Holland. Alle beursdeelnemers hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Tijdens de exposantenbijeenkomst brengt de organisatie u op de hoogte van wat u van hen mag verwachten en wat zij van u verwachten.

www.groentechniekholland.nl

Please follow and like us:
RSS