GroenTechniek Holland 2015

fedecom

Over exact vier weken start de 2e editie van de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH). Meer dan 160 exposanten exposeren er ruim 550 merken op het expositieterrein en demonstratieveld van ruim 125.000 m2.

Over exact vier weken vindt de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH) plaats in Biddinghuizen. Deze tweede beurseditie belooft een onvergetelijk festijn te worden met meer dan 160 exposanten en ruim 500 merken op een expositieterrein en demonstratieveld van ruim 125.000 m2. Eindgebruikers, monteurs, technische specialisten en ge├»nteresseerden zullen ogen tekort komen om alle nieuwe ontwikkelingen en bijzonderheden goed te bekijken. We zijn blij dat alle toonaangevende merken uit de sector aanwezig zijn. Daarnaast is er een substanti├źle groei van exposanten in ‘groeisegmenten’ zoals onkruidbestrijding en klein grondverzet. GroenTechniek Holland 2015 wordt hiermee nog meer een ‘one stop shop’ voor de groenprofessional.

GTH 2015 is een prima presentatie van alle verbeteringen, vernieuwingen en innovaties die de Nederlandse toeleverende machine- en techniekindustrie voor de Groensector heeft te bieden. Bovendien is er naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht, themapaviljoens en noviteiten. Daarnaast is het demonstreren en live testen van alle machines van de 550 merken een wezenlijk onderdeel van de beurs. Vrijwel alles wat tentoongesteld wordt door de exposanten, kan ook gedemonstreerd worden aan de bezoekers. Het is de ultieme manier om het expositieprogramma letterlijk tot leven te laten komen en alleen voorbehouden aan buitenbeurzen met voldoende ruimte.

Een bezoek aan GTH 2015 is meer dan de moeite waard, zowel voor Fedecom leden als voor niet leden. Fedecom leden worden bovendien van harte uitgenodigd voor het bijwonen van de opening op 8 september, de uitreiking van Beste LMB 2015 op 9 september en de informatiebijeenkomst over de fusie tussen Fedecom en VeBIT op 10 september.

De toegang tot GTH 2015 is na voorafgaande registratie gratis! Registreren doet u hier.

fedecom

Please follow and like us:
RSS