Nieuws

Groentechniek Holland 2013 volgeboekt

fedecom

Met 150 deelnemers die ruim 400 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het nieuwe vakevenement GroenTechniek Holland 2013 volgeboekt.


  Met 150 deelnemers die ruim 400 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het nieuwe vakevenement GroenTechniek Holland 2013 volgeboekt. Alle marktleiders en toonaangevende merken zijn met exposities én demonstraties groots van de partij op Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor het uitnodigen van bezoekers werken we samen met verschillende brancheverenigingen. Dit nieuwe, tweejaarlijkse totaalevenement biedt van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2013 alles voor professionals in de groene, openbare ruimte.

Fedecom

De organisatie is in handen van de GroenTechniek Holland BV, 100% dochter van Fedecom. Fedecom is de branchevereniging voor de mechanisatiesector. Vanuit de afdeling Groentechniek is er speciale aandacht voor deze beurs. GroenTechniek Holland 2013 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder auspiciën van Fedecom georganiseerd wordt.

Gouden Klavertje Vier

Alle productinnovaties die de 150 deelnemers lanceren dingen mee naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, dinsdag 10 september.

Aandacht voor duurzaamheid en arbo

Op een evenement voor professionals in de openbare, groene ruimte kan aandacht voor duurzaamheid en arbo niet ontbreken. Zo is er een presentatie van de eerste onderzoeksresultaten naar body vibrations op zelfrijdende maaimachines. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door ErgoLab in opdracht van de sociale partners in de groensector. Zowel de werkgevers, fabrikanten en importeurs, als werknemers welke verenigd zijn in Stigas. Verder promoot COM-keur op een grote stand haar veiligheidslabel door enkele voorbeelden te laten zien van het gebruik van machines die niet voldoen aan de veiligheidseisen. Duurzaamheid wordt belicht door Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek SKL die duurzame en precisie spuittechnieken zal tonen waarmee op een duurzame en milieuvriendelijke manier onkruid bestreden wordt en plaatsgebonden gespoten wordt.

Bezoekerswerving via talrijke brancheverenigingen

De organisatie van GroenTechniek Holland werkt samen met talrijke organisaties en brancheverenigingen om samen bezoekers uit te nodigen voor een bezoek aan dit nieuwe vakevenement. Zo worden de leden van Fedecom (is het onlangs gefuseerde Federatie AgroTechniek en COM), ZLTO , loonwerkersvereniging Cumela, BrancheVereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer BVOB, Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties NVG, Nederlandse Greenkeepers Associatie NGA, Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners VHG, de brancheorganisatie voor sociale werkgelegenheid & arbeidsintegratie Cedris en de Vereniging van recreatieondernemers Recron uitgenodigd om zich vooraf te registeren met een toegangscode die ze via hun eigen branchevereniging krijgen en waarna ze een entreekaart krijgen waarmee ze gratis en snel toegang hebben tot het evenement.

Gratis entree én gratis parkeren

Beursmanager Bierema: “De opzet van de beurs in combinatie met de locatie biedt veel voordelen. Het omvangrijke evenemententerrein Walibi ligt centraal in Nederland, middenin een van de mooiste groene gebieden van het land, de Flevopolder. GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september dagelijks open van 10 tot 18 uur. Kijk voor meer informatie, de deelnemerslijst, noviteiten en een gratis entreekaart op www.groentechniekholland.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten