Nieuws

GreenTech presenteert een kennisprogramma met meer dan 85 onderwerpen

fedecom

Een kennisprogramma met meer dan 85 onderwerpen

Kennis opbouwen, nieuwe inzichten en adviezen krijgen van meer dan 100 inspirerende sprekers over meer dan 85 verschillende onderwerpen kan allemaal tijdens GreenTech. Duik in de laatste trends en ontwikkelingen, maar leer ook van voorbeelden uit de praktijk gestoeld op jarenlange ervaring en direct toepasbaar in de huidige bedrijfsvoering. De kennis sessies worden gehouden in de theaters Water/Biobased, Energy en Crops op de beursvloer.

Om uitdagende en relevante onderwerpen te garanderen, is het sessie programma samengesteld in nauwe samenwerking met een adviesgroep van experts in de sector voorgezeten door de heer Sjaak Bakker van de WUR. Voor de catalogus van GreenTech schreef Bakker een inspirerende column over dit onderwerp met als titel: ‘Knowledge, if you care, share!’ Onderwerpen zijn zeer divers en vooruitstrevend. Op dinsdag wordt gestart met  ‘The Netherlands the healthiest delta in the world – Metropolitan Farming” door Meiny Prins (CEO Priva) en Rob Baan (CEO Koppert Cress). Andere voorbeelden zijn ‘The vertical farm as the center piece of the Ecosystem City’ door professor Dickson Despommier en ‘Road map to a successful greenhouse project’ door. Jilles Goedknegt van VB Group. Om slechts drie van de 85 presentaties te noemen. De voertaal is Engels.

Het volledige programma is beschikbaar via www.greentech.nl/amsterdam/programme/

Full programme

GreenTech Amsterdam 2016
Alle tuinbouwprofessionals kunnen de GreenTech vakbeurs bezoeken die plaatsvindt op 14-15-16 juni 2016 in het RAI Amsterdam Convention Centre in Amsterdam, Nederland. Gratis entree na online voorregistratie. Tijdens de beurs kost een entreebewijs 70 euro. Bezoekersregistratie>>>  Of gebruik code GRT720001.

Over GreenTech
GreenTech is de mondiale ontmoetingsplaats voor alle professionals in tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de beginstadia van de tuinbouwketen en op zaken die relevant en actueel zijn voor telers. De GreenTech vakbeurs vindt plaats op 14-15-16 juni 2016. GreenTech evenementen worden georganiseerd door en vinden plaats in het RAI Amsterdam Convention Centre.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten