Nieuws

GreenTech lanceert als eerste vakbeurs een online community

fedecom

Een netwerk- en innovatiehub voor de tuinbouw De nieuwe GreenTech Online Community is een netwerk- en informatiehub die exclusief is ontwikkeld voor professionals en stakeholders in de tuinbouwsector. Een online ontmoetingsplaats waar leden waardevolle content over belangrijke onderwerpen en trends creëren, delen en becommentariëren.Net als bij de GreenTech evenementen is de inhoud geclusterd rond vier hoofdthema’s: water, energy, biobased en crops.


Elke themapagina bevat een mix van verschillende categorieën:
– Challenges: Telers bespreken een (on)opgelost probleem waar ze tegenaan lopen bij het toepassen van een innovatief product, aanpak of techniek.
– Knowledge & Inspiration: De meest recente (wetenschappelijke) publicaties, studies, whitepapers, TED-talks en andere inspirerende content.
– Industry news: Korte artikelen over recente ontwikkelingen en trends in de sector als input voor discussie.

“Er is continue behoefte aan oplossingen ten aanzien van duurzame tuinbouw. Als GreenTech streven we ernaar dit op alle mogelijke manieren te faciliteren“, aldus Mariska Dreschler, Manager GreenTech. “De Community biedt een platform voor het ontwikkelen van visionaire ideeën door voortdurend met elkaar in gesprek te blijven, maar biedt ook de kans om het hele jaar door te leren, delen en inspireren. We nodigen professionals in de tuinbouw dan ook uit om deel te nemen aan de GreenTech Community en ons samen op de toekomst te richten.”

Leden kunnen unieke of gelinkte content, video en afbeeldingen plaatsen, posts delen op Twitter, Facebook en LinkedIn en ook vragen plaatsen om een grotere betrokkenheid in de tuinbouwsector te creëren. De Community biedt een centraal platform voor enthousiaste professionals in de bedrijfstak om te netwerken, ideeën uit te wisselen en antwoorden te vinden op tuinbouwgerelateerde vragen. Tuinbouwprofessionals worden uitgenodigd om www.greentech.nl te bezoeken, er eens rond te kijken en zich aan te melden door een persoonlijk profiel aan te maken.

GreenTech Amsterdam 2016
Alle tuinbouw professionals kunnen de GreenTech die plaatsvindt op 14-15-16 juni 2016 bezoeken in de RAI in Amsterdam. Toegang is gratis voor professionals na registratie online. Registratie is open>>>

Over GreenTech
GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals in de tuinbouw technologie. De GreenTech vindt plaats op 14-15-16 juni 2016. De GreenTech evenementen worden georganiseerd door RAI Amsterdam en vinden plaats in RAI Amsterdam Convention Centre.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten