Nieuws

GreenTech introduceert 3D-preview van kassen in Breeders Pavilion

fedecom

Bloemen en groenten zien, ruiken en proeven op de beurs Het spiksplinternieuwe GreenTech Breeders Pavilion biedt bezoekers de unieke kans om kennis te maken met de nieuwste soorten bloemen en planten. Het paviljoen bevindt zich in een echte kas op de beursvloer met een oppervlak van maar liefst 300 vierkante meter. Dankzij de samenwerking met 7 deelnemers van de Flower Trials and Vegetable Tours krijgen bezoekers een realistisch beeld van de kassen van veredelaars door het hele land door middel van virtual reality en 3D-technologie.

Bezoekers kunnen de nieuwe rassen en soorten letterlijk zien, ruiken en proeven. Een chef-kok verwerkt de ingrediënten in appetizers die op uw tong smelten en met de virtual reality 3D-brillen maakt u een rondleiding door de kassen. Een tour boeken naar telers waarin u geïnteresseerd bent, maakt deze ervaring helemaal af. Een kwestie van in de bus stappen op GreenTech voor een bezoek aan deze kassen. Tours kunnen online worden geboekt bij registratie als bezoeker van GreenTech of via Tour Booking.

Deelnemers zijn onder meer:

Anthura http://www.flowertrials.com/en/participants/anthura
Bayer Crop Science http://www.cropscience.bayer.com/
Van den Bos Flowerbulbs http://www.flowertrials.com/en/participants/van-den-bos-flowerbulbs
Eminent Seeds http://www.eminentholland.com/en-us/Seeds
Hilverda Kooij http://www.flowertrials.com/en/participants/hilverdakooij
Schoneveld Breeding http://www.flowertrials.com/en/participants/schoneveld-breeding
Sion http://www.flowertrials.com/en/participants/sion

De Flower Trials die in dezelfde week worden georganiseerd als GreenTech, zijn een unieke kans om de kassen van 52 veredelaars te bezoeken. Deze bedrijven presenteren hun nieuwste innovaties en ontwikkelingen voor de toekomst qua pot- en perkplanten.

“Er zijn een groot aantal tuinbouwevenementen in Nederland in de tweede week van juni. Een niet te missen kans voor telers uit alle windstreken”, zegt Mariska Dreschler, GreenTech Manager. “We moedigen onze bezoekers dan ook aan om hun bezoek aan GreenTech maximaal te benutten en ook een kijkje te nemen bij de deelnemers van de Flower Trials en andere evenementen. Waar mogelijk bieden we hulp bij vervoer en andere praktische zaken.” Met de inspirerende sfeer is het Breeders Pavilion ook de ideale locatie voor het Exhibitor Happy Hour en de Young Professional’s borrel. De kas met een oppervlak van 300 m2 is gebouwd en volledig uitgerust door Hogervorst Tabben. Specialisten in kassensloop, bouw en levering van gebruikte kassen, hobbykassen, kasinstallaties en kasmaterialen. http://www.hogervorsttabben.nl/en

GreenTech Amsterdam 2016
Alle tuinbouwprofessionals kunnen de GreenTech vakbeurs bezoeken die plaatsvindt op 14-15-16 juni 2016 in het RAI Amsterdam Convention Centre in Amsterdam, Nederland. Gratis entree na online registratie. De inschrijving is nu geopend>>>Bezoekersregistratie

Over GreenTech
GreenTech is de mondiale ontmoetingsplaats voor alle professionals in tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de beginstadia van de tuinbouwketen en op zaken die relevant en actueel zijn voor telers. De GreenTech vakbeurs vindt plaats op 14-15-16 juni 2016. GreenTech evenementen worden georganiseerd door en vinden plaats in het RAI Amsterdam Convention Centre.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten