Landbouwtechniek

Gratis beursbezoek aan de SIMA 2017 in Parijs met speciale Dealers Day!

fedecom

De internationale vakbeurs SIMA vindt plaats van 26 februari t/m 2 maart 2017 in Parijs en vormt meer dan ooit een onmisbaar trefpunt voor de landbouw- en veeteeltsector met praktische oplossingen voor een toekomstgerichte visie op de landbouwsector.

De SIMAGENA, met 250 runderen van 11 rassen (vlees- en melkkoeien) van 200 Europese fokkers, bevindt zich dit jaar in hal 2, samen met een deel van de melkapparatuur en equipment voor veeteelt, dat eveneens hal 3 inneemt. Innovatie vormt nog altijd de basis van de SIMA en is terug te vinden in de evenementen en conferenties en overal op de beurs dankzij het logo ‘Innovation First’. Ook kunt u tegelijkertijd de Salon International de l’Agriculture (SIA) bezoeken in expositiecomplex Paris Expo Porte de Versailles. Tussen beide beurzen worden shuttlebussen ingezet en met uw SIMA toegangsbadge kunt u bij de ingang voor professionals een gratis toegangskaart verkrijgen.

Een internationaal programma
Tijdens de SIMA 2017 worden 1.770 exposanten verwacht, waarvan 38% internationaal afkomstig uit 40 verschillende landen, de beurs is daarmee groter dan ooit! De exposantenlijst van de beurs kunt u bekijken via deze link. Naar verwachting zullen er 250.000 bezoekers uit 142 landen naar de vakbeurs komen. Innovatie staat opnieuw centraal tijdens de aankomende beurseditie en is terug te vinden rondom het thema ‘Een landbouwer over 10 jaren’ in verschillende beursruimtes. De laatste technologische innovaties voor landbouwmaterieel evenals 600 nieuwe producten van exposanten worden gepresenteerd.  Daarnaast biedt de SIMA een compleet beursprogramma bestaande uit themagerichte workshops, 8 technische conferenties en internationale bijeenkomsten, zoals de SIMA African Summit en de SIMA Dealers’ Day-Ting.

Nieuw evenement speciaal voor dealers, distributeurs en importeurs: de SIMA Dealers Day-ting!
Op maandag 27 februari organiseert de SIMA een nieuw evenement, speciaal voor dealers, distributeurs en importeurs. Het programma bestaat uit twee delen: de eerste, van 10.30 tot 12.30 uur is een internationale conferentie met als thema: ‘Het dealerschap over 10 jaar’. Kom meediscussiëren over de toekomst van uw vak met collega’s uit de hele wereld! Het tweede deel, van 14.00 tot 18.00 uur, bestaat uit B2B-meetings waarin u fabrikanten uit de hele wereld kunt ontmoeten en zo uw business vergroten. Vanaf 16 januari kunt u zich hiervoor inschrijven op de website www.simaonline.com en aangeven welke fabrikanten u ontmoeten wilt. De meetings vinden vervolgens plaats op de stand van de exposant of in de internationale businessclub (ingang hal 6).

Vraag nu al uw gratis toegangsbadge aan!
Vraag nu online uw gratis toegangsbadge voor de SIMA aan via deze link. Deze badge is geldig tijdens de hele beursperiode. Bovendien zijn internationale bezoekers welkom in de International Club, gelegen op de verdieping van hal 6, voor een kop koffie, wifi en een gratis beurscatalogus. Daarnaast is er de inmiddels bekende ‘Networking Wall’. Voor meer beursinformatie: www.simaonline.com. Voor vragen over bezoek of deelname aan de SIMA 2017 kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland, tel 020-4620020, e-mail info@promosalons.nl

Reis en verblijf
Met de Thalys reist u snel en comfortabel naar Parijs. De Thalys rijdt 9 keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is deze reistijd slechts 2.36 uur. Boek uw tickets via deze link. Ook biedt de SIMA, in samenwerking met Air France-KLM, korting aan op retourtickets naar Parijs. Via www.airfranceklm-globalmeetings.com boekt u uw retourticket met de speciale actiecode 28425AF. Reserveer uw hotel via onze partner Easytobook of laat uw reis verzorgen door onze reispartner Anko Zakenreizen. Ook kunt u deelnemen aan een speciaal reis/excursieprogramma georganiseerd door Trekkerreizen, zie deze link. Let op, hieraan kunnen maximaal 20 personen deelnemen, dus wees er snel bij!

 

Please follow and like us:
RSS