Nieuws

Geslaagde Leergang Ambitieus Ondernemen krijgt vervolg

fedecom

Zowel Fedecom als de dertien deelnemers zijn enthousiast over de eerste Leergang Ambitieus Ondernemen. Daarom organiseert Fedecom een nieuwe serie. Directeuren/managers kunnen zich aanmelden.

Dit voorjaar zijn de eerste twee groepen Fedecom-leden gestart met de Leergang Ambitieus Ondernemen. In vijf dagbijeenkomsten gingen ze aan de slag met gericht nadenken over en werken aan een toekomstgerichte strategie voor hun onderneming. Inmiddels hebben de eerste zeven deelnemers al een certificaat ontvangen. Natuurlijk handelen ondernemers aan de hand van een bedrijfsfilosofie. Maar door de denkwijze en visie op papier te zetten, blijkt men zich veel bewuster van keuzes en aanpak, blijkt de waardering van de deelnemers.

Wat houdt de leergang in?

In samenwerking met training- en coachingbureau VMR Partners is de leergang ontwikkeld. Deelnemers krijgen in groepsverband vier dagen theoretische onderbouwing over onderwerpen als ambitie, ondernemen, visie& missie, SWOT-strategie├źn, bedrijfs- en marktstrategie├źn. Tegelijk stellen de deelnemers voor hun eigen bedrijf een businessplan op. Dit plan presenteren ze tijdens de vijfde bijeenkomst aan externe adviseurs, die constructieve feedback geven op het plan.

Wat zijn mijn leerdoelen?

  • bewustwording van de veranderende (markt)omgeving en dynamiek;
  • inzicht in mijn eigen (bedrijfs)situatie en plaats in de markt;
  • ik ben in staat om me toekomstgericht te ontwikkelen;
  • sturing bij ‘groeipad’ rond (bedrijfs)economische groei, competenties en leiderschap.

 

Heeft u interesse of kent u collega’s die mogelijk belangstelling hebben? Laat het weten via bartlema@fedecom.nl.  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten