Nieuws

Fedecomvoorwaarden 2014 beschikbaar!

fedecom

De Fedecomvoorwaarden 2014 zijn klaar. Deze voorwaarden vervangen de COM-voorwaarden. Door de fusie tussen COM en Federatie Agrotechniek moesten deze worden aangepast aan de nieuwe situatie. De Fedecomvoorwaarden kunnen nu gebruikt worden door alle Fedecomleden. Verder zijn de voorwaarden inhoudelijk geüpdatet.

U kunt de Fedecomvoorwaarden opvragen bij het secretariaat. De voorwaarden worden u dan digitaal toegezonden. De voorwaarden zijn ook beschikbaar op A4 formaat, zodat u deze achterop uw briefpapier kunt laten drukken. De voorwaarden worden nog vertaald naar het Engels en het Duits.

Let op! Om te zorgen dat u een beroep kunt doen op de FEDECOM voorwaarden dient u deze uiterlijk bij het sluiten van de overeenkomst:
1) van toepassing te verklaren en
2) ter hand te stellen (uw klant dient een exemplaar te ontvangen).

Ook kunt u maar één set voorwaarden van toepassing verklaren. Mocht u bijvoorbeeld ook gebruik maken van verhuurvoorwaarden, dan moet u goed opletten dat u de juiste voorwaarden van toepassing verklaart en ter hand stelt.

U kunt bij het secretariaat een notitie aanvragen waarin wordt uitgelegd hoe u de voorwaarden van toepassing kunt verklaren en hoe u deze ter hand kunt stellen. Neem voor meer informatie contact op met het Fedecom secretariaat (bel 030-6049111 of mail naar secretariaat@fedecom.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten