Nieuws

Fedecom pakt uit op ‘zomerse’ ATH

Van 10 t/m 13 september 2014 vindt alweer de derde editie van de ATH plaats. Als de weers- en bezoekersvoorspellingen uitkomen, belooft het een prachtige en succesvolle beurs te worden. Met ruim 3.000 landbouwmachines van meer dan 450 merken is de derde editie van AgroTechniek Holland volgeboekt. Natuurlijk zijn de branchemanagers en het secretariaat van Fedecom op deze grootse buitenbeurs continu aanwezig. Naast onze stand in het Business Paviljoen dragen we actief onze betrokkenheid bij enkele actuele thema’s uit.

Thema’s Opleidingen en Veiligheid

  • op het vlak van Opleidingen laten we met PTC+ en de Vakkanjerorganisatie de voorbereidingen van de Nederlandse winnaar van Vakkanjers voor de Euroskills zien.
  • op het Paviljoen Verkeer & Veiligheid belichten we de activiteiten van COM-keur,het (machine)veiligheidskeurmerk van Fedecom.

Nieuwe leaflets en media-aandacht

Om u nader te informeren over actuele thema’s en onze rol daarin, heeft Fedecom een serie van vier nieuwe leaflets uitgegeven. Ze zijn herkenbaar onder de noemer ‘Fedecom, motor van…’ Het betreft de thema’s: Opleidingen, verkeersveiligheid & kentekenen, Checklist onderhoudscontracten melksystemen en Fedecom Algemeen. U vindt deze in onze stand. Daarnaast zullen gedurende de beursdagen diverse persberichten vanuit Fedecom verzonden worden met actuele thema’s, zoals de start van de Fedecom Academy en een voorstel tot invoering van een kenteken.

  • We attenderen u graag nogmaals op het benutten van de u toegezonden ATH-relatiekaarten.

Nadere informatie: secretariaat@fedecom.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten