Nieuws

Fedecom Nieuwsservice

fedecom

Fedecom ontwikkelt voortdurend nieuwe initiatieven in het belang van haar leden. Één van deze initiatieven is de Fedecom Nieuwsservice die vanaf begin mei gefaseerd wordt geïntroduceerd voor alle afdelingen.

De leden van van de afdelingen Veehouderij- en Landbouwtechniek hebben inmiddels kennis kunnen maken met de Nieuwsservice. Met deze Fedecom Nieuwsservice hopen wij onze dienstverlening naar u toe verder uit te kunnen breiden en te professionaliseren.

De nieuwsservice wordt verstuurd in de vorm van een e-mail nieuwsbrief met daarin speciaal voor u geselecteerde nieuwsberichten uit diverse online nieuwsbronnen. Het eerste gedeelte van de nieuwsbrief omvat sectorbreed nationaal en internationaal nieuws. Het tweede gedeelte bevat actueel en relevant nieuws toegesneden uw afdeling. Afhankelijk van het nieuwsaanbod voorzien wij u één à twee per week van een korte en bondige nieuwsbrief. Om de inhoud en de frequentie van de nieuwsbrief optimaal op uw behoefte af te kunnen stemmen, wordt de service later dit jaar geëvalueerd. Reacties en suggesties zijn hiervoor bijzonder welkom.  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten