Fedecom, Mevas en Bovemij brengen nieuw verzekeringspakket

fedecom

Mevas en Bovemij hebben exclusief voor Fedecom een Mechanisatie verzekerings- en dienstenpakket ontwikkeld.
Fedecom heeft de wensen van haar leden op het gebied van verzekeringen bij Mevas aangegeven. Samen is een prima verzekeraar geselecteerd die de bedrijfsrisico’s goed kan inschatten en afdekken. In samenwerking met deze verzekeraar, Bovemij, is een specifieke mechanisatiepolis ontwikkeld voor leden van Fedecom!

Vergelijking verzekeringen
Vergelijken van verzekeringen is lastig, omdat er veel verschillen kunnen zitten in de verzekerde risico’s en de dekking. Daarom hebben Fedecom, Mevas en Bovemij de belangrijkste verzekeringsvragen doorgelopen. Zijn de verzekeringsvoorwaarden wel goed en speciaal op het bedrijf (of werkzaamheden?) afgestemd?
Wordt er niet teveel betaald voor de verzekeringen en komt er regelmatig een adviseur langs om eventuele wijzigingen binnen het bedrijf door te nemen?

Beantwoording van de vragen voor de Fedecom-branche heeft geleid tot een nieuw pakket met voordelen, die nergens anders te krijgen zijn:

  • Geen eigen risico brandverzekeringen
  • Geen garantieclausules
  • Modificatie en revisie zijn standaard meeverzekerd
  • Gunstige schadeverloopkorting
  • Geen schadesturing
  • Eigen risico per gebeurtenis, niet per object
  • Een bedrijfsrechtsbijstandverzekering voor de branche: juristen van Metaalunie én de   specialisten van SRM Rechtsbijstand
  • Consignatie objecten van fabrikanten, (sub) dealers en importeurs zijn standaard meeverzekerd op de Cascoverzekering handelsvoorraad landbouw- en werkmaterieel.

Meer dan verzekeren
Fedecom, Mevas en Bovemij vinden het ook belangrijk dat machines goed blijven werken en  klanten en de gebruikers werken met veilig gereedschap, werktuigen en machines.
Hiervoor heeft Fedecom de VA-keur, een fusie tussen Com-keur en VEBIT, ontwikkeld.  Mevas en Bovemij belonen VA-Keur bedrijven met een extra korting op de verzekering omdat deze bedrijven de bedrijfsvoering gecertificeerd hebben.
Een risicodeskundige van Bovemij bezoekt het bedrijf om samen te kijken naar preventie van risico’s. Hiermee wordt de kans op ongelukken beperkt en de continuïteit van het bedrijf verbeterd.
Met de benchmarktool, ontwikkeld door Fedecom voor Fedecom-leden,  is snel relevante informatie beschikbaar en is eenvoudig zichtbaar hoe het  bedrijf het ten opzichte van de markt doet. Deze informatie over de markt helpt om het bedrijf nog beter te maken.

Contact
Mevas gaat de Fedecom leden actief benaderen en belt voor een afspraak.
Meer informatie over het exclusieve verzekeringspakket voor Fedecom leden?
Neem dan contact op met MEVAS voor een gesprek met één van de accountmanagers. Bel 088-4565400 of mail naar info@mevas.nl

Please follow and like us:
RSS