Landbouwtechniek

Fedecom faciliteert Landbouwvakbeurs Assen 2017

fedecom

“Fedecom, Expomanagement en Libéma werken samen om de 2017 editie van de Landbouwvakbeurs Assen tot een succesvolle presentatie van de agrarische sector te brengen. Deze indoor mechanisatieshow in het noorden van Nederland gaat van 28 november tot en met 1 december 2017 plaatsvinden in de TT Hal Assen. De indoor beurs is bedoeld voor presentatie van mechanisatie en diensten t.b.v. de agrarische sector waarbij de ontmoeting tussen boeren, loonwerkers en dealers centraal staat.

De beurs wordt deze editie georganiseerd door Fedecom, waarbij de productie wordt verzorgd door Expomanagement en de TT Hall gehuurd wordt via Libéma.”, zo maakten Fedecom-directeur Gerard Heerink, Expomanagementeigenaar Gerard Stamsnijder en Libéma Divisiedirecteur Beurzen & Evenementen Jan Blijenberg bekend.

Na de gerechtelijke uitspraak over ontruiming van de TT-Hal was er onduidelijkheid ontstaan over de uitvoering van de Landbouwvakbeurs. Dankzij afspraken van Fedecom met resp. Libéma en Expomanagement zal de Landbouwvakbeurs van 28 november t/m 1 december in de TT-Hal te Assen gewoon doorgaan. Fedecom heeft het initiatief genomen om de beurs toch mogelijk te maken in het belang van de exposanten en de bezoekers. Deze fraaie agrarische indoor vakbeurs wordt georganiseerd door en voor landbouwmechanisatiebedrijven en overige agrarische dienstverleners in Noordoost Nederland. De exposanten hebben via de beurs een platform om hun eindgebruikers, boeren & loonwerkers, te ontmoeten om de relatie te onderhouden, nieuws uit te wisselen en zaken te doen in de wintermaanden.

“Iedereen is er bij gebaat dat er duidelijkheid en rust is in de evenementenmarkt en dat er een mooie en goede presentatie van de agrarische sector in de noordelijke regio plaatsvindt”, aldus Fedecom-directeur Gerard Heerink. “Wij zijn tevreden dat er duidelijkheid is voor alle betrokkenen. Ook is Fedecom uitermate blij met de constructieve medewerking van alle partijen”.

Please follow and like us:
RSS