Nieuws

Fedecom Beleidsplan 2016-2018

Tijdens de Jaarvergadering op 1 december presenteerde Fedecom haar Beleidsplan 2016 – 2018 aan ruim 300 aanwezige leden en relaties. De samenvatting ervan was als handout beschikbaar en zal eveneens bijgesloten worden bij het eerstvolgende Fedecom Magazine dat begin 2016 verschijnt. De digitale versie van de samenvatting kunt u alvast hier downloaden.

Fedecom wil zich met het Beleidsplan 2016 – 2018 concentreren op hoofdzaken en focus in de activiteiten aanbrengen zodat leden meer waarde ondervinden van hun lidmaatschap. We kiezen ervoor om een brancheorganisatie te zijn die proactief richting geeft aan lidbedrijven en hen uitdaagt nieuwe ontwikkelingen te verkennen. Het aangrijpen van kansen en de resultaten ervan zijn primair de verdiensten van die leden die in een open netwerk en markt concurreren om de gunst van de steeds professioneler wordende eindgebruikers.

De ondertitel van het beleidsplan is “Vooruitgang door samenwerking in Techniek”. Wij geloven namelijk in verbinden, versterken en vooruit helpen van elkaar. Het bestuur van Fedecom heeft als wens om alle leden te verbinden, te versterken en vooruit te helpen in hun zoektocht naar behoud en versterking van het toekomstperspectief. Zowel op bedrijfs- als op brancheniveau.

Fedecom is in 2013 ontstaan uit een fusie van twee organisaties met verschillende leden en culturen. Inmiddels is de vereniging met ruim 900 leden die circa 3 miljard euro bruto omzet genereren een sterke branchegroep binnen Koninklijke Metaalunie. Fedecom leden zijn actief in verschillende schakels van de keten (fabrikanten, importeurs en dealers) en in verschillende segmenten: landbouw, veehouderij, tuinbouw, groen&park en bedrijfslogistiek.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten