Nieuws

Eerste klas/niveau 3 Fedecom Academy van start

Op maandag 13 oktober 2014 is de eerste klas/niveau 3 leerlingen van de Fedecom Academy gestart. Tien gedreven jonge mannen zaten bijeen in een klaslokaal bij PTC+ in Ede, waar de opleiding wordt uitgevoerd. Daar maakten ze kennis met elkaar en met hun trainer en mentor voor de komende twee jaar die de opleiding duurt. Tevens werd het programma van deze eerste blokweek doorgenomen.

Levensader van bedrijven

Gerard Heerink, directeur Fedecom, heette de jongens welkom. Hij is trots op het feit dat hij deze eerste klas/nivo 3 van de Fedecom Academy bij de start mag toespreken. Fedecom weet als geen ander hoe belangrijk het is om te zorgen voor een continue stroom van kwalitatief goed opgeleide technische mensen in de sector. ,,Die vormen de levensader van de bedrijven en waarborgen een goede toekomst en vooruitgang. Dat is precies de reden waarom Fedecom het initiatief heeft genomen tot de Fedecom Academy.”

Dieper ingaan op leerstof

Gerard Heerink: ,,In samenwerking met PTC+ hebben we een praktische BBL leerroute neergezet die uitgaat van het principe Learning by doing. Een beproefd leerconcept dat er voor zorgt dat jullie maximaal praktisch getraind worden met up-to-date equipement. Verzorgd en uitgevoerd door ervaren en goed gekwalificeerde trainers. Ook de vorm in blokweken is uniek. Jullie zijn in een blokweek 5 dagen achtereen bezig. Daardoor kun je veel dieper in gaan op de onderwerpen dan in een reguliere opleiding. Je leert dus meer, sneller en het blijft ‘langer hangen’. Kortom, je kunt veel meer uit je zelf halen!” Wat is volgens Gerard Heerink de noodzaak van de Fedecom Academy? Bekijk hieronder zijn speech:

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten