Nieuws

Economische missie Ethiopië met de ambassadeur voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

fedecom

Wilt u zakendoen in Ethiopië? Ga dan van 17 t/m 20 mei 2016 mee met de economische missie naar Ethiopië met Jeroen Verheul, ambassadeur voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit alle sectoren. Tijdens de missie zal bijzondere aandacht in het programma zijn voor de sectoren Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Ethiopië is voor Nederlandse partijen een interessant land om te investeren. Het heeft een ‘double-digit’ economische groei en een snel groeiende markt. Het land biedt vruchtbare grond, een gunstig klimaat en een grote diversiteit aan agro-klimatologische zones voor verschillende soorten bedrijfsactiviteiten. Ethiopië telt op dit moment al circa 130 Nederlandse bedrijven, voornamelijk actief in de land- en tuinbouw. In de Oromia regio zijn er mogelijkheden op het gebied van melkvee, pluimvee, agrologistiek en voedselverwerking.

Tijdens de missie komt u uitgebreid in contact met Ethiopische bedrijven en overheidspartijen. U maakt kennis met en hoort ervaringen van Nederlandse ondernemers en potentiële zakenrelaties uit Ethiopië. Er wordt veel gelegenheid geboden voor zakelijke ontmoetingen zoals individuele matchmaking, collectieve bezoeken aan relevante bedrijven, overheidsinstanties en netwerkevents zoals een Dutch Business Day. Sluitingsdatum is 18 maart a.s.

Klik hier voor programma en aanmelden.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten