Drones uitgereikt in Brabant aan twee winnaars Tim- actie GTH- beurs

Vorige week heeft Carla Alfrink namens het onderwijsplatform Tim aan de eerste twee studenten een drone mogen uitreiken. Drie studenten ontvangen dit bijzondere cadeau dankzij hun deelname aan de Tim-actie op de vakbeurs GTH in Biddinghuizen in de maand september. Honderden leerlingen deden mee aan de speciale scholierenactie waarbij ze een aantal opdrachten hebben uitgevoerd. Uit al die deelnemers zijn drie winnaars getrokken die een drone hebben gewonnen. De hoogste tijd om deze bijzondere prijs ook echt aan de winnaars te overhandigen!

De eerste drone ging naar een student uit een MBO-4 klas van Helicon in Boxtel. Ten overstaan van zijn medestudenten en docent Léon Rodenburg, overhandigde Carla de drone. Er kan maar één winnaar zijn maar om in de feestvreugde te delen, was er voor alle leerlingen een mooie taart die met veel plezier gedeeld werd. Bij de drone kreeg de winnaar een handleiding en een lespakketje waarin alle mogelijkheden van de drone aan bod komen.

Taart en drone in Schijndel
De tweede drone is bezorgd bij een leerling van het Elde College in Schijndel. Inclusief taart voor docent Mario den Brok én de medeleerlingen van de winnaar. Bij een stuk taart hoort een kop koffie of thee; daarvoor zorgden de leerlingen zelf!

Derde drone komt eraan!
Beide winnaars, én hun docenten, waren blij verrast met de drone en zagen volop mogelijkheden te experimenteren met deze technologische gadget. De derde winnaar krijgt heel binnenkort ook zijn drone uitgereikt. Uiteraard met dezelfde egards én de lekkere taart!

Tekst: Van Dijk Teksten

 

Please follow and like us:
RSS