Nieuws

Drone voor de beste quizer van de vakbeurs GTH

Tijdens de vakbeurs GTH (Groen Techniek Holland) in september vorig jaar, waarvoor MBO-instellingen allemaal een uitnodiging hebben gehad, heeft Fedecom vragenlijsten aan alle bezoekende leerlingen van de beurs uitgedeeld. De vragenlijst had de vorm van een quizformulier waarin een aantal kennisvragen gesteld werden. Opgaven waar je soms zó het antwoord kon invullen of informatie moest inwinnen bij één van de standhouders van GTH. Een enkele keer een hoofdbreker waar je toch echt even voor moest gaan zitten. En de uitslag? Die is nu bekend!

De winnaar van Fedecom’s prijsvraag is: Gerwin Martini van het Friesland College!

Een terechte winnaar want er waren honderden leerlingen die het vragenformulier invulden en het bij Fedecom hebben ingeleverd. Alléén Gerwin had alle antwoorden goed! Uiteraard was het vooruitzicht op een leuke prijs een flinke motivatie. Paul Dijkstra, branche-opleidingsadviseur van Fedecom in Noord-Nederland, heeft maandagochtend 26 maart op het Friesland College in Heerenveen de prijs aan Gerwin uitgereikt. Met een doos Oranjekoek en een toepasselijke prijs onder de arm, meldde hij zich die dag bij de school. Voor Gerwin begon de dag als een gewone schooldag maar kreeg de dag een bijzonder feestelijk tintje toen hij de prijs, een drone, zonder dat hij er iets vanaf wist, in ontvangst mocht nemen.

Gerwin is leerling van de BOL niveau 3, opleiding allround monteur mobiele werktuigen. Hij was een beetje verrast over de uitslag maar leek bijzonder happy te zijn met zijn pas gewonnen drone. Een feestelijke dag op het Friesland College waar ook een aantal docenten en medeleerlingen konden meegenieten van de prestatie – en de traktatie – van hun klasgenoot. Goed gedaan en gefeliciteerd met je prijs Gerwin!

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten