Nieuws

Drie finalisten ‘Beste LMB 2014’ bekend

fedecom

Op vrijdag 11 april as. wordt het ‘Beste LMB 2014’ bekendgemaakt. Inmiddels zijn uit de tien genomineerde mechanisatiebedrijven drie finalisten bekend. De verkiezing van het Beste LMB is een initiatief van PTC+ en het vakblad over techniek in de akkerbouw LandbouwMechanisatie. De verkiezing wordt ondersteund door Fedecom.

Waar moeten de finalisten aan voldoen?

Eind januari hebben de tien genomineerde hun bedrijf aan de jury gepresenteerd, inclusief hun visie op de toekomst. Op basis daarvan zijn drie finalisten aangewezen. De jury heeft de drie bedrijven inmiddels bezocht. Daarbij is nader ingezoomd op onderscheidend vermogen, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op een feestelijke prijsuitreiking op vrijdag 11 april in Ede zal de jury de winnaar bekend maken. De drie finalisten (in alfabetische volgorde):

Abemec Sevenum

Abemec, onderdeel van de Koninklijke Agrifirm Group, is een zelfimporterende dealer van trekkers, landbouwwerktuigen en machines. Abemec Sevenum is één van de 18 vestigingen, Ze verkoopt Fendt trekkers en voert daarnaast onder anderen de merken Lemken, Joskin, Agrifac en Krone. Abemec Sevenum heeft 22 medewerkers in dienst.

Bakker Ulrum

Bakker Ulrum is een familiebedrijf in de provincie Groningen, met vestigingen in Ulrum, Midwolda en Oldenzijl. Het bedrijf is dealer van New Holland en de merken Amazone, Dücker, Krone, Kuhn, Aerts, Miedema, Strautmann en Veenhuis. Bakker heeft 45 medewerkers in dienst.

Vlaming Zwaagdijk

Het familiebedrijf Vlaming Groep is gevestigd in Zwaagdijk, Noord-Holland. Vlaming Agri is dealer van Massey Ferguson trekkers en Volvo compactmachines. Daarnaast importeert het bedrijf Soucy rupsonderstellen, Perugini klepelmaaiers en rotorkopeggen, en Selvatici spitmachines. De Vlaming Groep heeft 37 medewerkers in dienst.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten