Nieuws

Derde editie GreenTech Amsterdam groeit in omvang en bijna uitverkocht

Van 12 tot en met 14 juni opent GreenTech Amsterdam alweer voor de derde keer haar deuren. Nu al, eind maart, is het event maar liefst 20% groter dan de voorgaande editie in 2016 en is 97% van de beschikbare standruimte vergeven. Dit bewijst dat GreenTech Amsterdam zich op de kaart heeft gezet als het internationale platform voor de tuinbouwsector.

De bezoeker kan dit jaar minimaal 450 exposanten, wereldwijde marktleiders en innovators, op het gebied van tuinbouwtechnologie ontmoeten. Er is een compleet aanbod van kassenbouwers, tuinbouwtoeleveranciers, machinebedrijven, potgrond & substraatproducenten, verlichtingspartijen en zaadleveranciers.

Zeer uitgebreid kennisprogramma, innovaties en nieuwe paviljoens
Uiteraard is er een uitgebreid kennisprogramma met meer dan 80 sessies in 3 theaters (Food & Flower Crops Theatre, Climate, Water & Energy Theatre, Trends & Innovation Theatre). Verder brengt GreenTech naast het vertrouwde Vertical Farming Pavilion ook het Precision Horticulture Pavilion, met aandacht voor sensoring, camera’s, robotisering en digitalisering. En maakt het Medicinal Crops Pavilion, waar onder andere technologie voor medicinale cannabisproductie centraal staat, onderdeel uit van de programmering.

Als nieuw segment voegt GreenTech dit jaar The Organic Farmers Fair (TOFF) toe, waar kennis en innovatie op het gebied van biologische landbouw 3 dagen in de schijnwerpers staan. Samen met IFOAM, FiBL, vijf partners – Bejo, DCM, Steketee, Koppert Biological Systems en Delphy – plus Wageningen University & Research als ondersteunende partner, is er een kennisprogramma op hoog niveau opgezet dat de meest relevante kwesties in detail zal bespreken. TOFF is dé internationale ontmoetingsplaats voor biologische telers maar ook ‘conventionele’ telers die een overstap naar biologisch overwegen.

Congres over toekomst tuinbouw
Voorafgaand aan de beurs, vindt op 11 juni 2018 de GreenTech Summit plaats. GreenTech Summit biedt 750 investeerders, veredelaars en telers een unieke kans om te netwerken maar vooral ook om deel te nemen aan een hoogwaardig programma. Onder de titel ‘’The future of horticulture – insights for the next decade” zullen visionairs en experts hun visie delen over hoe de wereld van de tuinbouw er over 10 jaar uit zal zien.

Dagvoorzitter van de Summit is standup comedian Greg Shapiro. Sprekers zijn onder andere Stijn Baan (Koppert Cress), Martin Koppert (Koppert Biological Systems), Mike Vermeij (BOM Group) en Christian Kromme, futurist, spreker en auteur van ‘Humanification’. Kromme gaat in op (het DNA van) innovatie en hoe het zelf te ontsluiten en toe te passen in de (tuin)branche, de gemeenschap en ons leven.

Gratis registreren voor GreenTech Amsterdam tot 5 juni
Wie Greentech wil bezoeken, kan zich tot 5 juni gratis registreren op www.greentech.nl. Daarna geldt er online een toegangsprijs van € 40,- incl. btw. Tijdens beursdagen kan er alleen aan de kassa een ticket gekocht worden voor € 70,- incl. btw.

Registratie GreenTech Summit
Interesse in de Summit, ga naar www.greentech.nl voor meer informatie en registratie. Kosten registratie: € 495,- ex btw.
GreenTech is de mondiale ontmoetingsplaats voor alle professionals in tuinbouwtechnologie. GreenTech richt zich op de beginstadia van de tuinbouwketen en op zaken die relevant en actueel zijn voor telers. GreenTech Amsterdam vindt plaats van 12 tot en met 14 juni 2018 en wordt georganiseerd door RAI Amsterdam in het RAI Amsterdam Convention Centre.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten