Nieuws

Derde editie AgroTechniek Holland nu al driekwart volgeboekt

fedecom

Van woensdag 10 t/m zaterdag 13 september 2014 vindt de derde editie van Agrotechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen plaats. De aanmeldingen verlopen boven verwachting, vindt Willem Bierema, beursmanager van de ATH. ,,Al ruim driekwart van de totale 18 hectare is volgeboekt.”

‘Alles wat boeren boeit’ wordt getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers en ieder ander die werkzaam is in de landbouw. Met nog een half jaar te gaan schreven zich al bijna 200 fabrikanten, importeurs en dealers in voor dit inmiddels beproefde outdoor tweejaarlijkse agro-evenement in Biddinghuizen.

3 expositievelden brengen mechanisatie tot leven

Door de deelnamegroei is besloten om weer drie expositievelden te gebruiken. Nieuw dit jaar is het Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt. Daarnaast is er ruimte voor demonstraties die in samenwerking met partners, brancheorganisaties en media georganiseerd worden. Het trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen is wegens succes geprolongeerd. Op die manier komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie letterlijk tot leven.

Wie komen sowieso naar de ATH?

Onder de aanmeldingen zijn alle bekende trekkermerken en werktuigfabrikanten, zoals Agrifac, Case IH, Claas, Deutz, Duport, Fendt, JCB Krone, John Deere, Kverneland, Lely, Lemken, New Holland, Lemken, Massey Ferguson, Schuitemaker en Steyr. Ook zijn er nieuwkomers in het deelnemersveld, waaronder C. van der Pols en Zn (Zetor), Kemp (Atlas, Terex, Kobelco), Maha Nederland, Zinger Mechanisatie (ZIBO). Twee vorige edities succesvol

ATH beleefde in 2010 en 2012 twee succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers. De beursorganisatie AgroTechniek Holland BV is 100% eigendom van Fedecom.

Kijk voor meer info op www.agrotechniekholland.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten