Nieuws

Cursusaanbod themaperiode OOM bekend – gunstige tarieven voor bijscholing en vakverdieping!

Zoals bekend, is vorige week, op maandag 1 oktober de themaperiode voor de landbouwmechanisatie bij het scholingsfonds OOM van start gegaan. Dankzij dit initiatief krijgen Fedecom-leden de kans om tegen gereduceerde tarieven deel te nemen aan cursussen en workshops. Op de website van OOM staat het cursusaanbod dat speciaal voor mechanisatiebedrijven wordt aangeboden. Nu de herfst zijn intrede doet en de werkdruk een beetje zal afnemen is het een goed moment tijd te maken voor bijscholing en het opwaarderen van vaardigheden.

Voor het cursusaanbod bestaat de mogelijkheid subsidie te krijgen. Als u of een van uw medewerkers zich inschrijft voor een cursus, kunt u via OOM in aanmerking komen voor een vergoeding van de kosten. Dit kan oplopen tot maar liefst € 1.000, – per persoon bij een maximum van twee deelnemers per bedrijf. Flink wat voordeel waardoor bijscholing dit najaar extra interessant wordt.

OP=OP: beperkt budget voor bijdrage cursuskosten

Een beetje haast is wel geboden: het aanvragen van subsidie is mogelijk zolang er budget beschikbaar is en die is niet onbeperkt! OP=OP. Dus snel aanmelden bij het cursusinstituut van uw keuze, om vervolgens op MijnOom.nl de aanvraag te doen voor een bijdrage in de cursuskosten.

Binnenkort ook meer nieuws via Fedecom over onderwerpen voor de kennisavonden van workshops voor de branche.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten