Nieuws

Concreet werken aan uw bedrijfsstrategie

fedecom

“Je leert op een andere manier nadenken en kijken naar de huidige bedrijfssituatie. De zwaktes en de sterktes komen goed in beeld.” “Je bent echt bezig met wat je zelf wilt en wat je met je bedrijf wilt.” “Zoekende naar mijn eigen missie, visie en stip op de horizon is de leergang een zeer waardevolle tool gebleken.”

Dit zijn zomaar drie willekeurige meningen van verschillende deelnemers aan de Leergang Ambitieus Ondernemen van Fedecom Academy. In 5 dagen helpt Fedecom Academy u en uw bedrijf in samenwerking met VMR Commerciële Groei en andere externe specialisten externe specialisten op weg naar de toekomst op basis van de door u gestelde ambities en voorkeuren. De groepsgrootte blijft bewust klein om iedere deelnemer voldoende aandacht en vooral voldoende ruimte te geven voor het ontwikkelen van een eigen strategisch plan.

Al 28 ambitieuze deelnemers gingen u voor en in het voorjaar van 2016 starten we met de vijfde editie. Voor deze editie zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer details over de leergang kunt u deze brochure downloaden of contact opnemen met Jelle Bartlema, branchemanager van Fedecom, telefoon: 06-5180 3915 of 030-6049 111, e-mail: bartlema@fedecom.nl. Jelle brengt u ook graag in contact met eerdere deelnemers.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten