Nieuws

COM-keur en VEBIT gaan samenwerken: goedgekeurd!

fedecom

Twee organisaties met hetzelfde doel zijn een traject van samenwerking aangegaan. We hebben het over COM-keur, het veiligheidskeurmerk van Fedecom en VEBIT, het veiligheidskeurmerk voor mobiel intern transportmaterieel. Beide keurmerken hebben veiligheid van voertuigen, machines, materieel en werktuigen en apparatuur hoog in het vaandel staan en streven naar zoveel mogelijk goedgekeurde arbeidsmiddelen en machines.

Samen sterk voor meer goedgekeurd materieel

Fedecom (COM-keur) en VEBIT zien veel mogelijkheden om van elkaars expertise te profiteren. De gezamenlijke ambitie is om certificeringen en keuringen uit te breiden, op een hoger niveau te brengen en de kosten van de keuringen te verlagen. Een ander doel is het verbeteren van de belangenbehartiging en de dienstverlening voor leden. Samen met twee projectteams werken de voorzitters van Fedecom en VEBIT de samenwerkingsplannen in 2015 verder uit. Een belangrijk aspect hiervan is de samenvoeging van beide keuringssystemen tot één gezamenlijk keurmerk.

COM-keur: één aanspreekpunt

COM-keur is een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen en machines. De hoge kwaliteit is gegarandeerd doordat een keuring alleen uitgevoerd mag worden door een specifiek opgeleide keurmeester. COM-keur is breed toepasbaar voor allerhande arbeidsmiddelen en machines zodat u vaak terecht kunt bij één adres en één contactpersoon om alle arbeidsmiddelen en machines in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

VEBIT: merkonafhankelijk

VEBIT richt zich op merkonafhankelijke bedrijven die mobiel intern transportmaterieel verkopen, verhuren en/of onderhouden dan wel uitrustingsstukken voor deze machines fabriceren. Bij VEBIT aangesloten bedrijven mogen op de branche toegesneden voorwaarden hanteren, zoals de VEBIT Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden en de VEBIT Algemene Verhuur- en Servicevoorwaarden.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten