Nieuws

Climmar-congres in teken van Oost-Europese handel

fedecom

Het CLIMMAR congress vindt dit jaar plaats van 23-26 oktober. Plaats van handeling is de Letse hoofdstad Riga. Huidig Fedecom-voorzitter Erik Hogervorst is kandidaat voor de functie van President van de Europese dealer-koepelorganisatie.

Wat staat op de agenda?

De eerste congresdag staat de presidentsverkiezing centraal. Andere zaken die aan bod komen, zijn SIMA 2015, Euroskills 2014 en online-onderdelenhandel. Tevens verzorgen twee importeurs een presentatie over hun samenwerking met de dealers. Op de tweede congresdag komen de volgende onderwerpen aan de orde: de stand van zaken in en handel met de (Oost)Europese agrisector en de daadwerkelijke behoefte van agrariƫrs aan service en producten.

U bent van harte welkom

Namens Fedecom zijn naast Erik Hogervorst directeur Gerard Heerink en branchemanager Jelle Bartlema aanwezig. Ook u als Fedecom-lid bent van harte welkom om deel te nemen aan dit congres. In bijgevoegd document vindt u het volledige programma. Voor meer informatie over reis- en verblijfmogelijkheden kunt u terecht bij branchemanager Jelle Bartlema via bartlema@fedecom.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten