Nieuws

Bom Group nieuwste partner van World Horti Center

Bom Group sluit zich als nieuwste partner van World Horti Center aan bij het participantennetwerk van toonaangevende bedrijven binnen de glastuinbouw. Daarmee wil zij bezoekers van het centrum laten zien wat de Nederlandse glastuinbouw aan innovaties in huis heeft en in contact komen met toekomstige medewerkers.

John Meijer, commercieel manager bij Bom Group: “Ons bedrijf staat bekend als een innovatieve onderneming binnen de sector en we verbinden ons daarom graag aan het participantennetwerk van World Horti Center. De zichtbaarheid in het centrum biedt een unieke kans om onze laatste innovaties te presenteren, waaronder de All-climate kas die we samen met andere partners ontwikkelden en momenteel aan het bouwen zijn in het onderzoekscentrum van World Horti Center. Deze innovatieve kas wordt met de nieuwste technieken ontwikkeld en daarmee kan het klimaat van waar ook ter wereld nagebootst worden. Daarnaast biedt het centrum ons de kans om met studenten ‘collega’s van de toekomst’ in contact te komen en hen te verleiden voor een carrière binnen de glastuinbouw. Met het realiseren van de All-climate kas geven we studenten de gelegenheid om te ervaren hoe innovatieve technologie bijdraagt aan gezondheid en geluk van mensen, door gezonde en voedzame voeding te produceren voor een sterk groeiende wereldbevolking. We zijn trots op de realisatie van deze innovatieve kas en zien uit naar ontmoetingen met studenten en geïnteresseerde bezoekers vanuit de hele wereld.”

Bom Group
Bom Group is gespecialiseerd in het leveren, bouwen en installeren van kassen, scherminstallaties en klimaatsystemen voor de glastuinbouwsector. Het bedrijf is uitgegroeid tot een vooraanstaande internationale speler voor het realiseren van turnkey projecten en vervult hierin een coördinerende rol.
Innoveren van producten staat hoog op de agenda van het bedrijf en haar medewerkers die hierin een belangrijke rol vervullen met hun drive om tot vernieuwingen te komen.

Over World Horti Center
World Horti Center is het kennis- en expertisecentrum van de glastuinbouw, waar naast opleidingsfaciliteiten voor onderwijs op mbo, hbo en wo-niveau, een onderzoekscentrum en meer dan honderd bedrijven jaarrond de laatste innovaties en ontwikkelingen etaleren op de expositievloer. Onderwijs, ondernemers, overheid en onderzoek werken hier samen aan duurzame toepassingen om mondiale vraagstukken te beantwoorden. Het centrum is sinds maart 2018 geopend en gevestigd in het hart van het tuinbouwcluster in Westland. In het openingsjaar trok het 41.000 (internationale) vakbezoekers.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten