Nieuws

Boer zoekt vrouw paviljoen op vakbeurs Agrotehniek Holland 2014

fedecom

AgroTechniek Holland krijgt een Boer zoekt Vrouw-paviljoen met stands met producten en diensten die aansluiten bij de thema’s van het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw. Zo is er aandacht voor streekproducten als kaas, wijn, honing, fruit en jam, demonstraties brood bakken en oud Hollandse ambachten, (werk)kleding & accessoires, landelijk wonen en workshops tuinieren.

Rondom het paviljoen is er voor de jongste bezoekers een kleine kinderboerderij met pony’s, geiten, schapen en bovendien een speeltuin inclusief springkussen en traptrekkertjes. Ook enkele boeren uit de voorgaande BzV-edities zijn aanwezig met een stand met hun eigen producten. Het Boer zoekt Vrouw-paviljoen is van 10 t/m 13 september gratis toegankelijk voor alle ATH bezoekers, dus niet alleen de boeren, loonwerkers en hun personeel maar ook hun vrouwen, familie en bekenden zijn er van harte welkom.

Het KRO-programma Boer zoekt Vrouw is al acht seizoenen een van de grootste kijkcijfer-hits in Nederland waarin vrijgezelle boeren op zoek gaan naar een partner in een agrarische, landelijke, gezonde en eerlijke leefomgeving. Net zoals de vakbeurs heeft het programma onmiskenbaar een positieve rol gespeeld in de sectorale promotie van de landbouw.

Op zondag 7 september, vlak voor AgroTechniek Holland, is de eerste aflevering van het nieuwe BzV-seizoen waarin de nieuwe kandidaatboeren worden voorgesteld aan het Nederlands publiek. Op het BzV-paviljoen op AgroTechniek Holland kunnen agrarische professionals en aanhang op de foto met levensgrote afbeeldingen van de nieuwe kandidaten. Kijkers of ATH-bezoekers die schriftelijk willen reageren op de eerste BzV-uitzending kunnen hun brief posten in de KRO brievenbus op het BzV-paviljoen.

3.000 landbouwmachines van 450 merken en demonstraties
AgroTechniek Holland (ATH) wordt gehouden van 10 t/m 13 september 2014 en is dé nationale vakbeurs voor professionals uit de landbouw. Een tweejaarlijks vakevenement op het Walibi-terrein in Biddinghuizen met 260 standhouders die 450 merken met meer dan 3.000 machines tentoonstellen en demonstreren. Met een oppervlakte van 20 hectare beursterrein en 40 hectare demonstratieterrein is AgroTechniek Holland de grootste beurs die in Nederland georganiseerd wordt. Naast de allernieuwste trekkers, werktuigen, oogstmachines, melktechniek en stalinrichting is er ook een TrekkerParcours waar boeren gratis testritten kunnen maken op de nieuwste trekkers en talrijke innovaties die meedingen naar de noviteitenprijs Bronzen Sikkel. Nieuw dit jaar zijn het Energiepaviljoen en de dagelijkse demonstraties bieten oogsten, veldspuiten en grondbewerking.
Dit tweejaarlijkse evenement voor loonwerkers, akkerbouwers en melkveehouders is van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september dagelijks open van 10 tot 17 uur. Alle actuele informatie, waaronder een deelnemers- en merkenlijst, noviteitenoverzicht en de plattegrond is te vinden op www.agrotechniekholland.nl.  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten