Bijna klaar voor Skills The Finals: juryleden testen de opdrachten

Nog één dag te gaan voordat Skills The Finals van start gaat in Leeuwarden. Vanaf morgen, woensdag 4 maart, tot en met vrijdag 6 maart, laten onze Tim-toppers zien wat ze waard zijn en of ze het vak van monteur mobiele werktuigen tot in de finesses beheersen. Vandaag, één dag voordat de beroepenwedstrijd van start gaat, zijn de Tim-juryleden drukdoende de door hen zelf geschreven opdrachten uitvoerig te testen.

De glimmende werktuigen staan fier opgesteld en worden vandaag aan een kritische test blootgesteld. Is de opdracht volledig? Staat er geen fout in de beschrijving van de opdracht? Is de foutmelding of de storing ook echt op te lossen? Is het voertuig of het werktuig correct geconfigureerd? De experts hebben er vandaag een aardige kluif aan zodat de zes Tim-toppers morgen onbezorgd kunnen beginnen aan hun Finals. Het stresslevel zal toch wel een beetje aan het stijgen zijn, zo op deze laatste dag voor de beroepenwedstrijd. Drie dagen lang moeten de deelnemers elke wedstrijddag twee opdrachten uitvoeren. Vrijdagmiddag rond 13.30 uur zal de laatste worden afgerond. Aansluitend worden de winnaars bekend gemaakt en vanaf 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatvinden.

Wij wensen de deelnemende Tim-toppers veel succes met de opdrachten en zullen ze de komende drie dagen op de voet blijven volgen. Go, go Tim-toppers!!

Please follow and like us:
RSS