Nieuws

Beste LMB 2015

fedecom

Op 9 september wordt op de beurs GTH bekend welk landbouwmechanisatiebedrijf zich een jaar lang Beste LMB van Nederland mag noemen! De jury, onder leiding van voormalig CUMELA directeur Jan Maris, maakt de winnaar vanaf 17:00 uur bekend.

Voor het tweede jaar op rij organiseren brancheorganisatie Fedecom, expertisecentrum PTC+ en vakblad LandbouwMechanisatie de verkiezing Beste LMB.

Op basis van een onderzoeksenquĂȘte onder LMB’s en importeurs/fabrikanten zijn 10 bedrijven genomineerd. Op basis van een bedrijfspresentatie van de 10 genomineerden is een drietal bedrijven geselecteerd voor de finaleronde. Dit zijn A. Den Dekker & Zn uit Werkendam, LMB de Bruin uit Bodegraven en Wout Hogervorst uit Noordwijkerhout. De jury, onder leiding van voormalig CUMELA directeur Jan Maris, zal na een bedrijfsbezoek het Beste LMB 2015 kiezen. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een feestelijke happening op de vakbeurs GroenTechniek Holland van 8 t/m 10 september 2015 in Biddinghuizen. Op 9 september vanaf 17.00 uur bij het Business Paviljoen van Fedecom zal na een snedige inleiding door Henk Bleker (voormalig staatssecretaris Landbouw van het Ministerie van Economische Zaken) het “Beste LMB 2015” bekend worden gemaakt.

Fedecom leden zijn van harte uitgenodigd om bij deze feestelijke happening aanwezig te zijn. Om cateringtechnische redenen vragen wij u vriendelijk doch dringend om uw aanwezigheid vooraf te bevestigen via het aanmeldformulier. Wij kijken uit naar uw komst!

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten