Nieuws

Bent u het ‘Beste Leerbedrijf 2014’

fedecom

Jaarlijks organiseert Kenteq – Kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap – de verkiezingen ‘Beste Leerbedrijf’. Hiermee wordt een platform geboden aan bedrijven die een actief opleidingsbeleid voeren.

Bedrijven die het belang van opleiden kennen. Die dagelijks bezig zijn met opleiden, omdat zij weten dat zij vakbekwame mensen nodig hebben voor de continuïteit van hun bedrijf en van de sector.

Wat is uw opleidings-geheim?

De jury is benieuwd hoe deze bedrijven jonge vakmensen binden en hoe zij waardevolle medewerkers vasthouden. Kortom, wat is het geheim van opleiden? Bent u een Kenteq Erkend leerbedrijf dat zijn werknemers kansen biedt om zich te ontwikkelen en neemt u stagiairs serieus? Dan maakt u kans op de eretitel ‘Beste Leerbedrijf’.

Drie nominaties per regio

Kenteq organiseert de verkiezing ‘Beste Leerbedrijf 2014’ in drie regio’s:

  • Groep Noord-Nederland: Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe en Gelderland
  • Groep Zuid-Nederland: Brabant, Limburg en Zeeland
  • Groep Randstad: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland

2.500 euro voor Beste Leerbedrijf

Het maakt niet uit of u een klein of groot bedrijf bent. U maakt evenveel kans op een nominatie. De jury nomineert per verkiezingsgroep drie bedrijven en kiest vervolgens een winnaar. De winnaar ontvangt een bedrag van 2.500 euro, te besteden aan een educatieve of maatschappelijke bestemming in het eigen bedrijf.

De inschrijving voor deelname is geopend tot 2 mei as. Kijk voor meer informatie en deelnameformulieren op www.kenteq.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten