Bent u geïnteresseerd in zaken doen in Argentinië?

Het Sefa Research Project 2018 biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om hun marktkansen in Argentinië te laten onderzoeken. De huidige internationale oriëntatie van het Zuid-Amerikaanse land creëert mogelijkheden op het gebied van handel en investeringen.

Nederland behoort tot de grootste investeerders en belangrijkste handelspartners van Argentinië. Op dit moment bekijkt Sefa het Argentijnse ondernemingsklimaat, markt trends, ontwikkelingen en kansen voor investeringen en handel samenwerkingen. Zij voeren verschillende soorten onderzoek uit, zoals marktanalyses, import-en export analyses en een partner onderzoek. In overleg wordt een geheel op maat gemaakt vraagstuk met u afgestemd.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door topstudenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, die zich allen in de laatste fase van hun studie bevinden. Het proces bestaat uit twee fases: twee maanden vooronderzoek in Nederland en vervolgens vier weken fulltime onderzoek in Argentinië. De afgelopen jaren zijn er al veel succesvolle onderzoeksprojecten voor Nederlandse bedrijven georganiseerd naar landen zoals China, Chili,Vietnam, Brazilië en India.

Bent u de volgende die meedoet? Kijk voor meer informatie op www.sefaresearchproject.nl of stuur een e-mail naar researchproject@sefa.nl.

Please follow and like us:
RSS