Groentechniek

Beleef het Climmarcongres in Rotterdam mee op 5 oktober 2013!

fedecom

Ieder jaar in oktober vindt het congres van de Climmar plaats. Climmar is de Europese koepelorganisatie van brancheorganisaties die mechanisatiebedrijven vertegenwoordigen. Fedecom is lid van de Climmar en organiseert het congres van dit jaar. Dit zal plaatsvinden van 3 tot 6 oktober a.s. in Rotterdam op de mooie congreslocatie de SS Rotterdam.

2013 is een jubileumjaar voor de Climmar waarin het 60-jarig bestaan wordt gevierd. Fedecom vindt het belangrijk dat haar leden in de gelegenheid worden gesteld om (een deel) van dit congres bij te wonen. Daarom is besloten om op zaterdag 5 oktober een interessant en openbaar programma samen te stellen waarvoor we onze leden van harte uitnodigen om aan deel te nemen!

We hebben een mooi programma opgesteld met interessante onderwerpen en aansprekende gastsprekers. Zo zal de CEO van Lely, de heer Alexander van der Lely, spreken over de strategie van de Lely Groep als wereldwijd opererend bedrijf. Vanuit de Europese Commissie wordt nader ingegaan op de ontwikkelingen en de gevolgen van de veranderingen binnen het Europese Gemeenschappelijke Landbouwbeleid. Ook wordt een bijdrage geleverd door De Lage Landen Internationaal, een van de grootste Vendor Finance bedrijven binnen onze sector. De Lage Landen geeft haar visie op de internationale ontwikkelingen rondom Equipment Leasing.

Naast dit inhoudelijk congresdeel is er de gelegenheid om in de middag deel te nemen aan een georganiseerde rondvaart door de Rotterdamse haven. Het is een bijzondere ervaring om deze grootse internationale haven vanaf het water te beleven! De boot legt na de rondvaart aan bij Het Zalmhuis waar genoten kan worden van een borrel en afsluitend diner. Met bussen wordt iedereen na het diner weer teruggebracht naar de SS Rotterdam, waarna u weer huiswaarts kunt keren.

Alles bij elkaar een unieke dag die u niet mag missen! Ontmoet (internationale) collega’s en maak kennis met de “Climmar-wereld” bestaande uit 16 verschillende Europese landen. Reserveer daarom alvast de datum van zaterdag 5 oktober in uw agenda! Op korte termijn zal via een aparte uitnodiging het definitieve programma naar u verstuurd worden.

Please follow and like us:
RSS