Nieuws

Algemene voorwaarden Fedecom beschikbaar in verschillende talen

fedecom

Fedecom heeft voor haar leden algemene voorwaarden gemaakt. Deze voorwaarden zijn in overleg met onze leden opgesteld en hebben speciaal betrekking op de activiteiten van Fedecomleden. Er zijn verschillende soorten algemene voorwaarden beschikbaar:

  • Algemene voorwaarden in Nederlands, Engels, Duits en Frans;
  • Verhuurvoorwaarden;
  • Keurings- en reparatievoorwaarden.

Om het makkelijker te maken zijn de Algemene voorwaarden en de verhuurvoorwaarden ook beschikbaar in een blok met formulieren, waarbij een offerte/ verhuurovereenkomst aan de voorkant is afgedrukt en op de achterkant de voorwaarden.

Het is van belang dat de voorwaarden op de juiste manier van toepassing worden verklaard. Hiervoor zijn clausuleteksten opgesteld die in de overeenkomst met de klant opgenomen kunnen worden of op het briefpapier afgedrukt.  Bij deze clausuletekst is het nu ook mogelijk om het logo ‘lid Fedecom’ af te drukken.  Hiermee kunnen leden uitdragen dat ze lid van Fedecom zijn en dat ze de Fedecom-voorwaarden hanteren. Het logo is ook los verkrijgbaar en kan  op websites van leden geplaatst worden.

Voor meer informatie of voor het opvragen van de voorwaarden, clausuleteksten en logo’s kan contact opgenomen worden met het Fedecom-secretariaat via secretariaat@fedecom.nl of via 030-604 91 11.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten