Nieuws

AgroTechniek Holland 7 t/m 10 september 2016

fedecom

De acquisitie voor de vierde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is gestart. “De eerste inschrijvingen voor dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie komen al binnen,” aldus beursmanager Willem Bierema.

Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 wordt Alles wat boeren boeit getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders,  loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw. De demonstraties op ruim 40 hectare demoterrein en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen worden wegens succes geprolongeerd. Zo komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie in de exposities en demonstraties letterlijk weer tot leven op dit agro-evenement dat in nauwe samenwerking met vele partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd wordt.

Onstaan van de beurs

Na meer dan 45 jaar nationale mechanisatietentoonstellingen in beursgebouwen te hebben gehad, besloten de leden van de Fedecom om in eigen beheer een nieuwe beurs te organiseren in de natuurlijke leefomgeving van de bezoeker, dus buiten! De organisatie is in handen van AgroTechniek Holland B.V., die voor 100% in handen is van de Fedecom. De leden van deze branchevereniging zijn dus eigenaar van de beurs AgroTechniek Holland: het ultieme voorbeeld van het principe ‘voor en door de branche’. Door deze constructie worden zowel regie als kosten in (eigen) hand gehouden; iets waarvan de exposant als geen ander profiteert.

De vereniging Fedecom, opgericht op 25 juni 2013, bestaat uit bijna duizend leden. Lid zijn alle ca. 250 leden van voorheen Federatie Agrotechniek (waaronder fabrikanten en importeurs) en ca. 700 leden van Centraal Orgaan Mechanisatietechniek (dealers). Ongeveer 10.000 medewerkers zijn werkzaam bij deze bedrijven.

www.agrotechniekgolland.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten