Nieuws

AgroTechniek Holland 2016 al voor driekwart volgeboekt

fedecom

Veel bekende deelnemers maar ook nieuwkomers – 7 t/m 10 september 2016 in Biddinghuizen

Al bijna 200 fabrikanten, importeurs en dealers schreven zich in voor de vierde editie van de outdoor agrobeurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen. “Daarmee is nu al, met nog een half jaar te gaan, driekwart van de totale 18 hectare volgeboekt”, aldus beursmanager Willem Bierema.

“We zijn blij dat zowel bekende, vertrouwde deelnemers als nieuwkomers zich inschrijven voor ons tweejaarlijkse agro-evenement. Dat zijn bekende trekkermerken en fabrikanten zoals New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Case/Steyr, Deutz Fahr, Krone en Claas, en veel Nederlandse fabrikanten waaronder Agrifac, Vervaet, Veenhuis, Reesink, Kverneland en Schuitemaker. Maar ook nieuwe merken zijn van de partij, zoals Unimog, Linde heftrucks, Horsch machines, Aerts ploegen, Rabe grondbewerking en Agritrucks. We hebben nu al besloten weer drie expositievelden te gebruiken op het Walibi-terrein in Biddinghuizen, zodat er van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 maar liefst 180.000m2 beschikbaar is voor stands, demonstraties, trekkerbehendigheid en testritten op de nieuwste trekkermodellen.”

Alles wat boeren boeit
‘Alles wat boeren boeit’ wordt getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders,  loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw. De demonstraties en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen worden wegens succes geprolongeerd. Zo komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie letterlijk tot leven in de exposities, demonstraties en paviljoens die in samenwerking met partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd worden.

Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde in 2010, 2012 en 2014 drie succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en 50.000 bezoekers. Alle actuele informatie is te vinden op www.agrotechniekholland.nl De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom.    

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten