AgroTechniek Assen 2019 al driekwart volgeboekt

Grote merken, nieuwkomers en grotere stands: inschrijvingen voortvarend van start

De nieuwe beurs AgroTechniek Assen 2019 die afgelopen voorjaar gelanceerd is, is al driekwart volgeboekt. Een groot aantal exposanten heeft zich al ingeschreven, waaronder vele toonaangevende bekende trekker- en machinemerken. Zo reserveerden grote trekkermerken en interessante akkerbouw en veehouderij merken John Deere, New Holland, Fendt, Case Steyr, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Grimme, Dewulf, AVR, DSD, Spinder en JOZ al standruimte.

Maar er zijn ook nieuwkomers, zoals Kverneland, Vlaming, Wingsprayer en Van der Maar. Verder zijn er exposanten die grotere stands dan voorheen hebben, zoals Boerenbox, Tjalma en Wasse. Boeren, loonwerkers en andere agrarische professionals zijn van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 december welkom in de Expo Assen naast het TT-circuit.

De beursorganisatoren Fedecom en Libema zijn blij “dat vertrouwde exposanten zich weer hebben ingeschreven, dat er veel inschrijvingen zijn van bedrijven die voorheen niet zelf exposeerden op agrarische vakbeurzen in noord Nederland en dat bedrijven groter dan voorheen uitpakken met hun stand. Gezien dit grote aantal inschrijvingen, alle nieuwkomers en standvergrotingen is daarom besloten om nu al te starten met de indeling van de beursplattegrond. Met nog drie maanden te gaan is dat vroeger dan gepland.”

Naast de machines van vele honderden deelnemende merken wordt er op AgroTechniek Assen 2019 ook een interessant inhoudelijk programma geboden aan bezoekers. Zo gaat het Fedecom opleidingsplatform TIM op de beurs de instroom van jongen mensen in de agrosector promoten. Daarnaast wordt de laatste stand van zaken op het gebied van landbouwprecisietechniek getoond in een smartfarming paviljoen. Verder gaat loonwerkersvereniging Cumela voor haar noordelijke leden workshops organiseren over een betere digitalisering van de loonbedrijven.

www.agrotechniekassen.nl
ATA is dagelijks open is van 10 tot 18 uur en op woensdag tot 22 uur. De organisatie van ATA is in handen van de Fedecom-beursorganisatie en Libéma beurzen en evenementen.

Kijk voor meer informatie op www.agrotechniekassen.nl

Please follow and like us:
RSS