Nieuws

Leuke acties ATH-beurs voor toekomstige studenten in mobiele techniek

Nog een paar weken en dan staat Fedecom op de ATH-beurs in Biddinghuizen. Van 12 tot en met 15 september maken we bezoekers graag deelgenoot van onze plannen en projecten. Welke dat zijn? Vooral veel nieuwigheden die met beroepsonderwijs binnen de sector te maken hebben!

We doen er deze vier dagen alles aan om jongeren te interesseren voor Mobiele Techniek. Dat betekent dat we proberen jonge talenten die zin hebben om lekker te sleutelen en klaar staan om in de praktijk een uitdagend vak te leren, te interesseren voor werken in onze branche. Met een speciaal onderwijsplein én heel veel enthousiaste medewerkers van Fedecom en onderwijspartners.

Drone winnen via Fedecom en onderwijsplein ATH
Om jongeren nieuwsgierig te maken naar de vele mogelijkheden in de Agrotechniek, heeft Fedecom een aantal aansprekende acties op touw gezet. Acties waar prijzen (zelfs een drone!) aan zijn verbonden en het directe contact met deze groep geïnteresseerden meteen al op het goede spoor wordt gezet. In de TIM-tent (Techniek – Infra – Mechanisatie)op het onderwijsplein, ontdekt deze toekomstige groep techniekers alles over interessante opleidingen en praktijkvoorbeelden uit de sector.

Kent u jonge sleutelaars die het leuk vinden om deze vakbeurs te bezoeken? Maak ze hierop attent en laat hen kennismaken met passende vakopleidingen om een boeiend vak te leren.

Zet in de agenda: ATH-beurs in Biddinghuizen, van 12-15 september en bezoek ook het TIM-onderwijsplein naast de Fedecom-stand (nr. 3.26).

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten