Nieuws

Abemec genomineerd voor De Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Abemec is genomineerd voor de landbouwwerktuigenbranche.

De overkoepelende finale-award aan het einde van elke editie gaat gepaard met een geldprijs na een spannend verkiezingsjaar onder leiding van het Nationale Business Succes Award Instituut. Met ingang van 2015 is de geldprijs een bedrag van 100.000 euro.

Elk gezond bedrijf  maakt voor nominatie. Het is de enige Awardverkiezing met een eigen televisieprogramma, de succesfactor. U kunt het filmpje over Abemec dat is gemaakt voor dit programma terugkijken via You tube

Via een SMS- stemronde kunnen de kansen van Abemec om een van de awards te winnen worden verhoogd. Wilt u Abemec steunen? SMS dan NBSA 4465 naar 4422.  De stemperiode loopt van zondag 10 januari tot en met zaterdag 16 januari.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten