Nieuws

92 monteurs nemen deel aan Sleutel Event

fedecom

Maar liefst 92 monteurs uit Nederland, België en zelfs uit Roemenië namen op 15 januari deel aan de tweede editie van het TREKKER Sleutel Event dat plaatsvond op 15 januari 2016 bij PTC+ in Ede.

Tijdens de volledig verzorgde en lange dag lieten de techneuten zich bijpraten over de laatste technieken en volgden ze in totaal zes workshops van elk anderhalf uur. De onderwerpen van de workshops waren SCR-katalysatoren & AdBlue, Canbus & elektronica, Isobus, GPS en het uitlijnen van tractoren. De zesde workshop werd verzorgd door Fedecom Academy en Kader. Via deze workshop over het keuren van trekkers en werktuigen wil Fedecom Academy opleidingen en trainingen op een hoger niveau brengen. Hiernaast is Fedecom Academy actief betrokken bij het TREKKER Sleutel Event als founding partner. Waarom? Omdat opleiden en trainen één van de speerpunten is van brancheorganisatie Fedecom.

Terugkerende deelnemers

Dat het concept van het Sleutel Event op 3 juli 2015 in de smaak valt, blijkt wel uit de diverse deelnemers die zowel aan de eerste als de tweede editie deelnamen. De vorige keer vroegen zij om langere workshops en meer diepgang. Aan die behoefte werd tijdens de tweede editie gehoor gegeven met langere en tegelijkertijd minder workhops. Ook was er meer diepgang. Of er dit keer voldoende diepgang was, dat hangt vooral van de interesses en specialismes van de monteurs af. Sommige willen nog dieper op de materie in en hebben zich daarom alweer aangemeld voor een volgende editie. Dat niet alleen de workshops maar ook de onderlinge gesprekken erg leerzaam zijn kwam uit gesprekken met de deelnemers ook duidelijk naar voren.

Een uitgebreide fotoreportage ziet u hier  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten