25 t/m 30 april: Uitgaande handelsmissie Zambia

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert de Nederlandse Export Combinatie een uitgaande missie naar Zambia voor ondernemers in de zuivel– en pluimveesector. Belangrijk onderdeel van de missie is deelname aan het Holland Paviljoen (27-29 april) op de grote regionale vakbeurs, de Agritech Expo Zambia 2017.
Deelname aan de missie is een goede mogelijkheid om bedrijven en organisaties in Zambia en de regio kennis te laten maken met Nederlandse kennis & technologieën in de zuivel– en pluimvee industrie. Recente markt scans laten zien dat er zowel in de pluimvee als de zuivel sector kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven aanwezig zijn.

Kosten
Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De overige kosten in Zambia (transport, matchmaking, Holland paviljoen, organisatie programma, evt. tolken,  e.d.) worden vergoed voor zover deze binnen het programma vallen.

Aanmelden / meer informatie
Bekijk voor meer informatie en aanmelden de website van het RVO. Voor vragen kunt u contact opnemen met  Merit Temmink of via 033-433 0131.

Please follow and like us:
RSS