Nieuws

18 april: Netwerkevent 2017 TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen

Binnen de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen is een levend netwerk ontstaan van vele honderden betrokken mensen uit onderzoek, bedrijfsleven en overheden. De TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen programmeert, financiert en beheert inmiddels zo’n 150 onderzoeksprojecten, waarmee de Innovatie agenda 2016 – 2019 solide vorm heeft gekregen.
Ook worden initiatieven op het gebied van onderwijs en valorisatie gestimuleerd. Het moment is weer aangebroken om de balans op te maken en allen die bijdragen aan, en geïnteresseerd zijn in onderzoek en innovatie in de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen kennis te laten nemen van de laatste ontwikkelingen.

Kortom, het is tijd voor het jaarlijkse TKI Tuinbouw & Uitgangsmaterialen Netwerkevent. Ook dit jaar worden er een aantal parallelsessies georganiseerd om specifieke thema’s uit te diepen. Het is de bedoeling dat het Netwerkevent een interactieve bijeenkomst wordt met veel ruimte voor discussie. Uw aanwezigheid hierbij is belangrijk en wordt zeer op prijs gesteld!

Het Netwerkevent is op dinsdag 18 april a.s. in het NBC te Nieuwegein. Het programma biedt een podium voor innovatieve ondernemers, sectorexperts en onderzoekers. Natuurlijk is er ruimte om bij te praten maar vooral om nieuwe samenwerkingen te smeden onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Klik hier voor meer aanvullende informatie en inschrijven.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten