Kenteken

Zoals bekend is vanaf 1 januari 2022 het registreren en kentekenen van (land)bouwvoertuigen die op de openbare weg rijden verplicht geworden. U als leverancier van (land)bouwvoertuigen krijgt daar mee te maken. Ook leveranciers van machines voor het groenbeheer of bedrijfslogistiek kunnen wellicht te maken krijgen met de registratie- en kentekenplicht. Fedecom heeft de afgelopen weken gemerkt dat er bij de leden nog veel vragen hierover zijn. Welke (land)bouwvoertuigen hebben wel de verplichting, welke voertuigen zijn vrijgesteld en hoe gaat het met het tenaamstellen van gekentekende voertuigen?
Om op deze en andere vragen antwoord te geven hebben wij beslisbomen, achtergrondinformatie en een lijst meest voorkomende vragen voor u opgesteld en verzameld die u onderstaand aantreft.

Beslisboom registratie en kentekenen nieuwe en bestaande voertuigen Beslisboom APK-keuring FAQ’s; de 10 meest gestelde vragen over registratie en kentekenen FAQ’s: alle vragen en antwoorden over registratie en kentekenen Brochure “Registratie en Kentekenen van (land)bouwvoertuigen” RDW documenten registratieplicht voor (land)bouwvoertuigen Bestellen posters, flyers en rolbanners Stel hier uw vraag over kentekenen en registratie