Jaarvergadering 2020 ‘Bouwen aan vertrouwen’

Save the date!

Thema: BOUWEN aan VERTROUWEN
Wanneer: dinsdag 11 februari 2020
Waar: Hotel Papendal, Papendallaan 3, ARNHEM

Het vertrouwen van ondernemers in overheden, politiek en organisaties is tot onder het vriespunt gedaald. Klimaatmaatregelen jagen de kosten omhoog, terwijl het effect op een beter milieu wordt betwijfeld. De aangescherpte eisen aan emissie van stikstof, CO2, PFAS en gewasbeschermingsmiddelen zijn nog maar een kleine voorbode van wat de (land)bouw te wachten staat. Dit geeft spanningen in economische sectoren zoals in de (land)bouw en grondverzet. En deze druk gaat niet voorbij aan de toeleveranciers van machines en techniek in deze sectoren.

Tegelijkertijd dringt de digitalisering door tot in alle uithoeken van de wereld; internet, social media, webshops, big data spoelen over ons heen. Dat geeft misschien ook ongekende kansen om op een nieuw speelveld te spelen. Hoe ga je als ondernemer in de branche van vernieuwing en innovatie van techniek om met deze veranderingen? Hoe ga je in de dagelijkse praktijk het eigen bedrijf op deze toekomst inrichten?

De basis van veranderingen en vernieuwing is vertrouwen in de leveranciers, afnemers/klanten en de overheid dat je elkaar ruimte gunt om je activiteiten en business uit te voeren zodat er toekomstperspectief is. Dus is de vraag: hoe bouwen aan het vertrouwen in elkaar, in onze afnemers, in onze leveranciers en vooral hoe bouwen we vertrouwen op in overheid en politiek, zodat we de kansen benutten?

Meer informatie over het volledige programma en aanmeldmogelijkheid volgt binnenkort!